onsdag 7 september 2011

Tankar

Foto: Hanna Jonsson

Ikväll har jag börjat fundera på våra mål för 2012...
2011 blev ju inte riktigt som jag hade tänkt mig. Tävlingspaus var inget ja hade planerat, men det känns ändå skönt. Nu kan vi ta nya friska tag! Träningen för hösten/vintern ska planeras. Varje pass ska vara genomtänkt och jag ska träna med tydliga mål. Å jag ska tänka långsiktigt. Vart ska vi vara när tävlingssäsongen sätter igång? Vad vill vi kunna? Hur ska vi ta oss fram på banan på bästa sätt? Det är hundarnas jobb att utföra hindrena på rätt sätt - och det är mitt att lära dom det. Känner mig pepp inför träningen igen nu!! Ska träffa Annika och lägga upp en plan.

Å dom föresten slog ju till ordentligt ihelgen... Dubbelvinst & Championat för Takida & en vinst för Sky. Så himla kul!! Tycker Takida gått så otroligt fint så länge, men dom har haft stolpe ut flera gånger, så det var sååå kul att dom äntligen fick visa hur duktiga dom är!! Våra favvobrudar :) Grattis till er!!

Jag börjar få en tydligare bild av hur jag vill köra agility. Har lagt om ganska mycket i träningen redan. Så lite mer struktur i det hela så blir det nog bra. Mycket av det man presterar sitter faktiskt i hur man är mentalt förberedd & vilka tankar man har. Jag tror verkligen på det. ...Och på en bra genom tränad hund ;)

1 kommentar:

  1. Skönt att du börjar få sug igen! Förstår att året inte blivit som väntat men du tar dig igenom det. Och sedan väntar ett nytt, spännande år där allt är möjligt framför dig!

    SvaraRadera

Bloggarkiv