torsdag 9 oktober 2014

Mina tre kanonkulor då?? 
Jo det är bara bra med dom!

Ingen agilityträning alls. 
Vi är ute i skogen så ofta vi kan, går fina promenader, tränar lite uppletande och godissök, sen tränar vi en del småsaker hemma. Mike och jag kan smita iväg och träna lite lydnad på kvällarna ibland. Annars myser vi mest på här hemma. Mike älskar ju när det kommer främmande som han gärna våldsmyser med. Han tror ju att han är en liten chihuahua så han kryper upp i allas knä på ett eller annat sätt. 

Turbo är min trognaste myskille. Han ligger alltid kind mot kind med mig när vi sover middag eller om nätterna. Vill man ha en myshund så ska man verkligen skaffa en mops!! Fullt ös, medvetslös på dagarna & sen världens mysigaste inomhus.

Tompa är lika glad som alltid!
Man blir glad in i hjärtat av den hunden. Han har blivit väldigt myssjuk på senare dar. Ligger gärna i soffan, nära och blir kliad. Han älskar när husse är med ut i skogen för han har ju alltid med sig frisbeen!! Å Lee är ju inte den som säger nej till leksaker!! :) 

Även om vi inte tränar själva just nu så blir man ju sjukt sugen när man läser och ser hur alla andra tränar och tävlar. Jenny har gjort en ny film igen. Om RC. Tummen upp för det!!! :)


Älskar såna här filmer!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv