tisdag 17 mars 2015

Här händer det saker..

...även om det inte gjort det på bloggen på ett tag ;)

Hanna har börjat hitta balansen för att sitta själv nu.
Hon sitter längre och längre stunder.
Våra stora lilla tjej

Imorn blir hon 5 månader.

Älskar henne så mycket så ord räcker liksom inte till!!


Mike blev kastrerad idag.
Han är måttligt nöjd över tratten...så han får vara utan så länge han är med mig så jag kan ha koll på honom. Så vi får hoppas att dom här två veckorna går fort. Vi har nämligen köpt hem lite nya leksaker & godis. Hundnörden verkar ha vaknat till liv igen.

 
 
Det är livsfarligt att gå på stan nu förtiden. 
Det finns ju så himla mycket fint. Jag är helt hopplös!

I helgen som var var vi bjuden på 1 & 3 års kalas.
Hannas första kompiskalas. Så vi var till Djurås och hälsade på Camilla med familj. Vi hade en jättemysig dag, ville inte åka hem på kvällen när det var dags.  Milo & Hanna är ju född 2014 båda två fast olika sidor på året. Just nu är det ju stor skillnad i storlek, men om nåt år så skiljer det inte så mycket längre. Det var jättekul att se vad Hanna växte i sig själv när hon hamnade på deras rum bland alla leksaker. Leksaker som man tänker att hon är för liten för tyckte hon ju var jätteroligt att leka med!

Tobbes farmor fyllde 80år häromveckan. Så då hade vi en liten minisemester nere i Grums/Karlstad. Vi var ute & åt hela släkten & sen var det fest hemma i huset långt in på natten. Hanna fick träffa Arwid, sin tremänning, för första gången också. Han är född i somras så han är lite äldre än henne. Lee & Mike fick också följa med ner. Så vi var ner till deras stuga vid Vänern så dom fick ha lite roligt också. Turbo hade vi lämnat in hos svärmor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv