söndag 10 januari 2016

Ultraljud & massvis av snö

I fredags var vi iväg på Ultraljud.
Det är ju bara så häftigt!!
Vi räknade med att bli framflyttade, så gissa om vi blev förvånad när hon säger att lillbebisen vill kika ut 21maj. Nästan två veckor tidigare än vad vi tidigare trott. Kul!!
Längtar verkligen efter att se vad det är för en liten krabat där inne. Tjej? Kille? Lik Hanna? :) Än så länge känns h*n väldigt vild i magen. Mycket sparkar om kvällarna.

Jag hade ju tagit ledigt i fredags så vi passade på att äta på stan hela familjen. Mysigt med familjefredag :)

I helgen har det snöat MASSOR!
På ett dygn kom det sjukt mycket. Vi gick en sväng i skogen för vi trodde det skulle vara mindre snö där...men det var knappt så mina skoterstövlar räckte till på vissa ställen. 

Turbo kör gärna ner huvudet i snön och räjsar i full fart framåt och plogar sig fram. Vårat lilla söta snömonster.

Lee letar alltid upp en pinne som han gör varenda promenad, som han alltid har gjort ända sen han var liten valp. Sen kastar han den framför fötterna på en hela vägen och vill att man ska kasta den. Tröttnar aldrig. Gokillen!!! Dom gillar att det har kommit snö grabbarna.

Hanna tycker också att det är roligt med snön!
Tobbe fyndade en pulka på erikshjälpen för 20 kr!! Värsta fyndet!! Å jag fyndade dagisoverall ( den på bilden) för bara 150 kr på köp&sälj. Sen shoppade vi även lite dagisvantar på rean på stan. Så i helgen har vi testat alla våra fynd. Å vi är riktigt nöjda med allihopa!! :)

Idag var vi på julgransplundring på öppna förskola.
Dansade runt granen, fikade och fick julklapp av tomten.  Alla barnen fick godispåsar eller en clementin. Vilken tur! Hanna blev jätteglad för sin clementin :) Hela babygruppens mammor och pappor var med utom Alvidas familj. Kul att träffas allihopa! 

Tobbe nattar Hanna nu och sen ska vi ha lite mys med god mat.
Imorgon är det möte med dagis och sen sätter inskolningen igång på tisdag. Tobbe ska köra den, jag ska bara vara med på mötet imorn. Tog ut en semesterdag så jag kan vara med. Skönt med långhelg! Jag kan knappt fatta att hon är så stor att hon ska börja på dagis redan!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv