torsdag 19 september 2013

2X agility


Just nu jobbar jag dygnena runt känns det som.
Imorgon klockan 15 tar jag äntligen helg efter 12 dagar i sträck. I lördags ringde en som jag jobbar med in sig sjuk strax innan hon skulle börja. Hittade ingen som kunde komma så det blev en lång dag för mig....6.45-21.30. Tröttheten kommer lite efter så hela veckan har jag känt mig slut på kvällarna.  MEN det kommer ju vara värt det när nästa lön kommer :) Har haft en liten "sjuk-förkylnings-känsla" i kroppen dom senaste dagarna bara. Håll tummarna att det går över.

Två agilitypass har vi iaf fått till den här veckan. Övning ger färdighet och Turbo har börjat få upp fart och hittat tekniken i slalom. All rädsla för gungan är som bortblåst och vi kan äntligen lägga på fart även på dom två hindrena. Förhoppningsvis blir det debut i oktober. 

 Mike visar mer och mer vad duktig han är och hur mycket han utvecklas av varje träningspass. Nu när jag själv tänder till av träningen så märker man hur mycket ens eget humör, känslor och glädje smittar av sig och betyder för ett pass. Vi har fått till bra övningar där jag måste springa för att hinna placera mig rätt. Självständighet och hindersäkerhet hos hundarna. Både det jag och dom behöver träna på. Sjukt rolig träning! Älskar känslan i kroppen efteråt. Å hur mysigt är det inte att strosa runt i skogen efteråt nu när det är sådär härligt höstigt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv