söndag 8 februari 2015

Nu dyker vi


Vilken härlig helg vi har haft!

Lördagen började vi med att ta en långpromenad med vagn och hundar, hela familjen. Solen sken och det var superhärligt väder. Hanna sov nog riktigt skönt i vagnen och vi lyckades tajma in mat och sovning perfekt tills det var dags för ännu ett simpass på badhuset.

 Nu var det äntligen dags för dom här första riktiga dyken. Spännande! Vi hade ställt in oss på att hon kanske skulle bli ledsen. Men oj så fel vi hade. Hon brydde sig inte alls att hon kom under vattnet utan klarade alla dyk galant. Jätteroligt! Det märks att hon blivit större och stadigare i kroppen och att hon fått lite vattenvana för nu var hon glad och skrattade tillomed i poolen. När vi har badat klart brukar hon alltid duscha med Tobbe och sen tar jag henne in till damernas och klär på och grejar. Hon har alltid gråtit i duschen och inte tyckt att det har varit nån höjdare alls. Men igår gick det jättebra och inge gråt, trots att flera av dom andra barnen grät i duschen.

När vi kom hem från badet sov hela familjen middag. Badhus tär på krafterna ;) Sen efter vi vaknat var det bara att klä om och gå över till Palle & Mats på mat. Vi blev bjuden på tacogratäng! Såååå gott!! Sen gick vi över till oss och drack kaffe och åt fruktsallad till melodifestivalen.

Idag åkte vi ut till Valbo en sväng. Åt lunch på Ikea och shoppade lite. Ska visa vad senare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv