söndag 2 augusti 2015

Hanna 9 månader

Hanna har ju hunnit bli nio månader nu.

Å nu går det undan med krypningen...ojoj. Hon reser sig även mot ALLT hon kan få tag i. Hela tiden. Hon har även stått själv korta stunder innan hon kommer på sig själv att hon inte håller i sig. 
Hon är fortfarande superglad för det mesta. Men nu har hon även blivit en bestämd och envis liten tjej. Hon älskar att busa! Å hon kan tala om för en hur både hunden och katten låter.

 Hon sover mellan 19-06 varje natt. Ibland kan hon vakna till så man får plutta i nappen. Oftast hittar man henne sittandes eller ståendes i sängen trots att hon då för det mesta halvsover. Men det är som tur är bara att lägga henne ner och stoppa i nappen så sover hon vidare. 

Hon har även slutat amma helt och hållet och äter nu bara vanlig mat. Hon har även blivit mycket bättre med att äta. Först åt hon ju allt som vi bjöd henne på...tills Tobbe gav henne FISK. Då vägrade hon all mat utom gröt, välling och två olika sorter med burkmat som var köpt på affären. Hon dissade all mat jag lagade (vi fick ju låna en superbra maskin som vi ångkokade& mixade i samma av Camilla. men inget dög tyvärr.) Å vi har nog testat varenda burk som finns att köpa på affärer förutom alla desserter då vi har försökt att undvika sött. Så från att hon var ca 6 månader - 8,1/2 så har vi haft en mycket kräsen ung dam hemma. Men helt plötsligt en dag så bara vände det. Å nu äter hon det mesta utan problem. SÅ SKÖNT!

Hon kan fastna i tvn ibland och då visas oftast Simsons, eller reklamen för dentastix där dom säger att hundarna har löständer. Det är värt att titta lite extra på om ni frågar henne. 

Hon älskar att bada och duscha!
Favoritfrukterna är hallon och clementiner. Banan är superäckligt!
Hon gillar även att äta smörgås, gärna med leverpastej och det sitter hon gärna och plockar med själv. Hundarna har även upptäckt att det kan löna sig att ligga under hennes matstol nu.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv