söndag 28 mars 2010



Ihelgen har nästan hela agilitygänget varit i Nordmaling och tävlat. Men inte Annika & jag. Vi valde ju att köpa en valp istället ;) Så då blev det till att stryka några tävlingar. Nordmaling b.l.a.

Så vi bestämde oss för att nu när vi ställer om till sommartid så är det vår på allvar. Å är det vår så kan man träna på klubben. Sagt och gjort. Vi tog en tvådagars träning på klubben, på parkeringen. Första utomhus för iår. Skitigt, kladdigt och alldeles...alldeles...underbart! Nu
kom känslan som har legat i dvala ett tag. Nu kom träningsdjävulen fram. Vi är på gång igen! Från en träning i ridhuset då allt kändes hopplöst dåligt till en träning som var sååå rolig och givande. Vi håller på och lär in ett nytt kommando som fungerar riktigt bra allra redan. Både Takida och Lee svarar fint på det. Nu ska bara säkerheten byggas upp.
Såhär fin blev vi efter helgens träning!

Lillemannen då? Jo han börjar bli riktigt duktig nu. Han bits nästan ingenting alls längre ;) Vi har börjat lagt lite agilitygrunder också. Ja ni hörde rätt! Vi...*trumvirvell*...trampar på lock! TADAAA! Haha...han är sååå gullig sååå. Man riktigt ser hur han tänker. Sen kampar vi också, och då jag håller leksaken still så ska han släppa. Det gör han riktigt bra, han t.o.m sätter sig och väntar efter han släppt. Det har han lagt till själv...en bonus för mig :) Jag gillar att han kan gå från halvgalen till väldigt koncentrerad och focuserad då jag vill. Lite svårt och förklara men han är så cool i sättet då vi tränar. Me like! Ska bli spännande att se vad det blir av denne lille man :)

Öronen står såhär för det mesta nu. Det vänstra tippar lite ibland...så antingen blir det ståöron eller ett upp och ett i minne :)

1 kommentar:

  1. Oj är det Mike som redan ser så stor ut?! Hur gammal är han nu? :)

    /Carro

    SvaraRadera

Bloggarkiv