måndag 2 december 2013

FasterHello monday!

I fredags jobbade jag sista dagen inom Willys. Blev avtackade av mina fina jobbarkompisar och fick dom här fina ljusstakarna som ni ser på bilden med Turbo. Jättefina av stenmaterial typ. Gulligt med kottarna tyckte jag och perfekt nu till första advent. 


Igår när vi kom hem från Edsbyn så mötte vi upp Tommy & Anna på stan för att kolla på invigningen av bocken. Dom bjöd på ett jättefint fyrverkeri och det var verkligen sjukt mycket folk på stan. Sen åkte vi på Tennstopet och köpte med oss mat hem till T & A där vi åt och spelade bingolotto. Skön söndag!

 I tisdags blev jag även FASTER åt den här lilla prinsen. 
Så i lördags åkte jag, Tobbe och hundarna och hälsade på brorsan och Hanna för lite bebismys!! Så sjukt söt!!  Sen åkte vi vidare till Fullsborn där mamma och pappa var barnvakt åt syrrans ungar. Åkte och sov i deras lgh och passade på att hälsa på mormor & morfar och farmor på söndan innan vi åkte hem till Gävle igen. 

Å idag var första dagen på nya jobbet.
Första dagen i Coop kläder. Förutom att jag har känt mig helt borta hela dagen så har det varit jättekul. Jag tror och hoppas att jag kommer att trivas bra där. Lite kämpigt att börja såhär tätt inpå julruschen, men det ska nog gå bra. Nu ska jag kika på lite tv innan det är dags för jobb igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv