måndag 1 september 2014

Tough Viking


 I lördags var det dags för Tobbe att springa Tough Viking.
Vi åkte ner med Tommy & Anna och sen mötte vi upp Niklas, Megan och en kompis till Niklas som också kom och hejjade på. Fy vilken rolig tävling!

1.5 mil & 15 hinder.

Sjukt stolt över Tobbe som klarade alla hinder utan att få köra några straffövningar.

 Ett av hindrena var att hoppa ner och dyka under ett plank i den här stora Ice-bucket containern. 

 Att springa upp för den här rampen var nog en av dom svåraste hindrena. Jättemånga som inte klarade den och fick göra straffarmhävningar. Sjukt kul att Tobbe klarade den!! Många som är mycket mer vältränade och som man trodde skulle fixa det kom inte upp trots att dom försökte hjälpa dom uppifrån.

Världens suddigaste bild.
Andra hindret på banan var att försöka ta sig förbi ett amerikanskt fotbollslag som försöker trycka en tillbaka i en seg uppförsbacke. Vissa deltgtagare flög av banan här och vart rejält nertryckta medans andra klarade sig bättre. 

Sista hindret innan mål var att springa genom en passage där det hänger ner snören som man får elstötar utan av, medans dom sprutar vatten på en med en vattenslang. Å vattenspridare i taket.  10 000 volt. Vissa slängde sig på marken och kravlade i leran för dom tyckte det gjorde så sjukt ont.


Det var dom hinder vi hann med och se. Sen var det flera hinder som inte vi hann se eftersom dom var längre bort i banan. Simma ut i havet, krypa i lerfyllda tunnlar, gå armgång, förflytta sig i ringar m.m. 

Min Viking i Mål!!!
Så sjukt duktig :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv