onsdag 23 oktober 2013

25års fest & myshelg med min favoritungarMycket har hänt sen sist.
Vi har haft 50årsfest (25+25) för Tobbe och Niklas. Vi åt middag och lekte lekar uppe i våran lokal, sen blev det tipsrunda med frågor om födelsedagsbarnen ner till Niklas föräldrar. Där hade vi tre badtunnor på baksidan där grabbarna hade kopplat in deras tv utomhus så vi kunde kika på hockeyn. Sen fortsatte kvällen med bad, vin, öl och trevligt sällskap. 

Förra helgen lånade jag hem syrrans ungar. Hur mysigt som helst! Vi var ute och gick med hundarna, hyrde film och hade lördagsmys med chips, dipp, godis, läsk...ja ALLT som dom vela ha ;) Man måste ju ligga på topp när man är moster. "åhåhå...så här mycket skulle vi aldrig få äta för mamma" - Jonathan.  Nä men så är dom ju inte hos mig nå ofta och har man en mamma som är chef inom tandvården så kanske det är förståligt.. :) 

Jonathan och hans nya favorit. 


När ungarna hade åkt hem så bjöd vi över svärmor och Mats på middag. Freestylade lite i köket och det slutade med parmainlindad, fetaostfylld fläskytterfile med färska örter. Till det åt vi rotsaker i ugn och ostkräm. Första gången jag gjorde ostcremen och den var HUR GOD SOM HELST!! Kul med nya recept och det här kommer vi nog absolut göra flera gånger.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv