torsdag 17 oktober 2013

Turbos agilitydebut i Fagersta


Åh, vilken rolig helg det blev med min lillskrot!


Det blir lite kort skrivet om allt eftersom jag har bråkat med imovie ett tag så min ork har tagit slut ;) Å eftersom jag har bara ett fåtal låtar kvar på min dator sen jag tog bort min musikprogram så kanske ni som har varit in här förr känner igen musiken. Men who cares!  Nu till det roliga!

På lördagen var det två agilityklasser & på söndagen två hoppklasser.

I första loppet tyckte jag Turbo gick väldigt segt. Inte så konstigt eftersom vi nästan bara har tränat själva och nu var det helt plötsligt massor av folk och hundar runt om banan. Han hade heller inte kört på sandade balanshinder tidigare, så när han stannar på uppfarten av balansen så håller jag på och missar det eftersom han i vanliga fall kör full fart på den. MEN vad gör det när han går in och gör sin första nolla på sin första tävling i sitt första lopp någonsin?!! Över förväntan. Sen kom vi runt fem sekunder efter den som vann och slutade på en 6e plats, ingen pinne men det spelade inte sån stor roll. Vi klådde ju iaf Berit och Connor ;) Tror B tyckte det var lite förnedrande att bli klådd av en mops haha ;) Så det räknas nästan som en vinst :) 

I andra agilityloppet gick balanshindren bättre (om man inte räknar att han hoppar över balansnedfarten & springer förbi a-hindret.. ;)  men han tyckte inte att dom var nå konstiga iaf. Lite bättre fart här även om det blev mycket tok.

I första hopploppet på söndagen gick han jättefint. Bra fart men tyvärr drar jag förbi honom från ett hinder på slutet. Han borde egentligen ta det eftersom jag håller kvar armen, men det är sånt som händer lite då och då än så länge. Orutin. Ändå supernöjd med min lille plutt!

I sista hopploppet var han trött. Det gick sist på dan och två dagar på tävling och bo borta i stuga hade satt sina spår. Men roligt hade vi :)

Här kommer film!
Lyckades få in filmerna i oordning..så först kommer lopp 1 & 3.


Lopp 2 & 4.


 Våra fina killar!!

Bodde verkligen superbra. Tog en supermysig promenad på kvällen vid sjön. Vattnet var alldeles spegelblankt. Sen delade vi på en smörgåstårta i stugan.


Tack Berit & Malin för sällskap & ett gott skratt sådär på kvällskvisten.. ;)

1 kommentar:

Bloggarkiv