onsdag 10 oktober 2012

Ledig onsdag med Amerikanska pannkakor på Dagnys & agilityträning i mörkret


Dagens lunch på Dagnys: Amerikanska pannkakor med banan & choklad serverades tillsammans med grädde, lönnsirap och nötter.

Godkväll!

Idag lunchade jag och T på Dagnys. Min lunch var säkert en av dom mest onyttigaste på menyn, men ååhh va god!! Så vill ni öka erat kalori intag så vet ni vart ni ska åka ;) 

Idag har det varit en ganska lugn dag. Jag och hundarna åkte till skogen innan vi åkte hem och väckte T som hade jobbat natt som vanligt. Sen åkte vi ner på stan och åt lunch. Jag lyckades även tjata med mig T till Owe janssons :) Jag tycker det är lite svårt att hitta dit, men det är ju som Gävles miniullared eller uppsalas Fullerö och är definitivt värt ett besök. Hittade lite småsaker som fick följa med hem. Sen kikade vi på en skräckfilm medans regnet öste ner ute.

Nu på kvällen så stack jag och Mike iväg och körde ett agilitypass i mörkret.
En tjej som var där och tränade som visade mig vart man kan sätta på lamporna..toppen! Tyvärr måste det finnas en huvudströmbrytare vid klubbstugan för när lydnadsfolket åkt gick det inte att få på lamporna igen. Tur att jag redan hade tränat klart - otur till nästa gång man hade velat träna på kvällen.

Bilden ovan är från en övning vi körde igår med båda. Ikväll körde vi en övning där jag la in "Lisa Fricks" bakomvända jacko i hopploppet på VM. Mike gick skitbra och köpte bytet hur bra som helst. Jag kunde öka svårigheten och lämna honom tidigare och öka avståndet ganska fort. Vi fortsätter även att nöta slalom med olika svårigeheter och säkerheten kommer mer och mer. Fortfarande mycket kvar att träna, en del vinklar på ingångarna är svårare än andra.  Ikväll hade vi roligt. Ett kort och givande pass :)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv