söndag 16 oktober 2011

Sjukt träningssugen

Foto: Lånat från www.wattsphotography.co.uk

Efter några timmar i soffan med chips, dipp och cola så börjar min bakiskänsla försvinna. Jag har suttit och youtubat en massa ifrån VM. Tänk va sjukt träningssugen man kan bli av att kolla på bra agility. Roligt att se att även om det inte är dom ekipage som placerar sig bäst på VM så kan många göra jäkligt snygga grejjer. Å vissa hundar är bara så häftiga att kolla på. Stina Mattsons Vincent är en sån hund för mig. Jag har alltid gilla att kolla på honom när han kör. Sen gillar ja även Stinas sätt att köra på, så det var verkligen kul att se dom starta på VM. Även om det inte gick så bra resultatmässigt för dom iår.

Imorn slutar jag ju jobba klockan två. Tänkte hinna åka upp på klubben och träna ett pass med hundarna innan vi åker till Gävle. Jag är ju ledig på tisdag så då ska ja träffa Camilla & Cissi på stan för en fika. Ska bli kul att ses igen.

Synd att det är kolsvart om kvällarna nu. Just nu är ja verkligen så sjukt träningssugen att jag skulle kunna åka upp på klubben och träna kontaktfält i skenet från lamporna. Jävla vinter som kommer. Jag vill inte. Nä ska nog skriva lite om KM till klubbtidningen nu. Maria ville att jag skulle göra det. Får man inte köra agility så kan man ju alltid skriva om det ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv