onsdag 14 augusti 2013

Halva veckan har gått


Idag åkte jag och hundarna upp och körde ett agilitypass på fm. 

Turbo var först ut. Han fick för första gången köra en hel bana. En rivning under hela passet så han var grymt duktig. Gungan gör han helt själv nu, så himla skönt att det har lossnat. Den är verkligen inte världens snabbaste men just nu är jag bara glad att han gör den. Farten kan vi träna upp sen. Tänkte låta han få göra den på sitt vis ett tag så det släpper lite. Slalomet hade vi bågar på men nu börjar han få in lite mera teknik när vi ökat till 8 pinnars. Turbo var bäst idag av grabbarna. 

Mike fick träna på smallhöjd idag. Bara för att höja farten på honom så han får tänka till. Flera gånger har han dundrat in i slalom utan att bromsa. Han klarar nästan alltid första porten men sen orkar han inte bromsa upp till andra så då blir det att han hoppar över en. Så dagens träning var jättebra för han gjorde precis som på tävling. Gasade max och missade en port. Tills slut så insåg han själv att han var tvungen att bromsa lite innan och anpassa farten. 

Lee var duktig men felade så fort det blev högerhandling. Jag försökte vara tidig i röstkommandona men ibland blev det fel ändå. Ändrade om så det bara blev vänsterhandling och då gick han som en klocka. Vill att vi ska fixa det ändå, men regnet var på väg så då kändes det som att det var bättre att avsluta bra. 

Min egen träning har faktiskt också varit bra den här veckan. Var till Hemlingby och joggade med Tobbe igår. Körde mage och armar ikväll och imorn blir det spinning med Anna. Sen laddar vi för kräftskiva på lördag :D Alex kommer ner ifrån Bollnäs också så det ska bli skitkul!! Woop Woop!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv