tisdag 28 januari 2014

30 fucking years


I fredags kopplade vi in våran diskmaskin. Hur bra som helst!! Jag jobbade till sex på kvällen. Sen kom Anna och Tommy och vi bjöd dom på mat och kikade på film. Skönt med ledig helg! 

På lördagen hade vi fullt upp. Tobbe var till Hagström och firade honom och senare på kvällen så gick vi ut och åt och firade mig i förskott. Vi åt på Churchstreet och som vanligt är det huuuur gott som helst!! När vi hade ätit klart så så avbröts musiken och "Happy Birthday" kom i högtalarna och ut kommer dom med världens glassdessert som sprutar ut till vårat bord och alla i restaurangen applåderade. Tobbe hade beställt en sån till mig tidigare under kvällen utan att jag märkt det.

Sen gick vi vidare till Bocken där vi mötte upp ett gäng. Hade en jättretrevlig kväll!


 På söndagen klev jag upp ganska tidigt för att baka det sista innan alla skulle komma. Bl.a ahlgrens bilar pannacotta. Söta & goda! Kan tänka mig att dom är en riktig hit på barnkalas. Syrrans ungar älskade dom. 

När Tobbe klev upp nån timme senare så fick jag leta "fågel,fisk eller mittemellan". Tillslut så hittade jag en träkloss som han hade skrivit på. 

Grattis Älskling!
Vi ska åka till Nice i juni.

Åååhh!!!
Måste ha världens bästa pojkvän Vid ett trillade alla in. Min släkt, Tobbes släkt...mycket folk men jättekul att ha alla samlade. Jag fick så otroligt fina presenter. Presentkort på Högbo, Mio, Guldfynd & HM. Å alldeles för mycket pengar. Superfina blommor av allihopa! 

Dålig bild men fick dom här fina av mamma och pappa.

När alla hade åkt så såg det ut såhär i våran soffa.
Mina gohjärtan 

Jag har nog världens finaste familj!
Så otroligt glad att jag har så fina människor i mitt liv.

1 kommentar:

Bloggarkiv