måndag 1 april 2013

Dag 2 i rättvik

Utslagen hjälte på väg hem ifrån tävlingarna i rättvik.
Turbo somnade sittandes i bilen på väg hem.
Vem har sagt att åskådarlivet inte är hårt?

Dag två började med sovmorgon och strålande sol.
Vi myste på i stugan, gick en sväng med hundarna innan vi checkade ut och åkte och åt lunch. Husmanskost på ett ställe som jag inte kan namnet på. Smakade väldigt bra iaf.

Väl på plats så var hopploppet först ut.
Loppet kändes bra. Nån stor sväng men Mike kändes fin. Tills slutet då han springer förbi ett hinder(!!!!) Attans! Jag är jättenöjd ändå..lite surt när det är så nära bara. Tobbe filmade och loppet har ni här under. Bara 1 nolla av över 70 hundar :)





Lopp två blev inte fångat på film. 
Mike börjar med att tjuva genom att hoppa första hindret så vi får världens stopp där när han är på väg åt helt fel håll. Lyckas få honom rätt utan nå fel, så det enda som hände var att vi tappade tid. Sen gör han ett jättefint lopp. Lite hakigt slalom eftersom han springer in i för hög fart och rakt in i en pinne och får svårt att hitta rytm. Men allt känns jättebra och så river han näst sista hindret. Skit också!!! Så vi kommer i mål på 5 fel och slutar på 13 plats. Tiden 33.22 det hade räckt till en tredje plats om vi nollat. Vinnaren hade 31.02. Hade varit roligt om han inte tjuvat för då hade vi fått en riktig start och hade kunnat jämföra tiden exakt.

Det var så sjukt roligt att tävla ihelgen!!!
Älskar att köra med Mike. Å extra kul när hela familjen kan följa med. Blir som en liten minisemester :)  Turbo skötte sig galant som åsksådare. Ett hårt men mycket spännande jobb om ni frågar honom. Det var en väldigt trött kille vi hade med oss hem. Lee verkar också ha tyckt att det har varit roligt att åka iväg. Tror han var lite besviken på att han inte fick tävla nåt bara.

Nu vill jag ha bart ute så man kan träna igen!!!!
Vi har så mycket som jag vill träna...STARTER bland annat... ;)

Det var kul att träffa agilityfolk igen, speciellt bollnäsligan :) Grattis till alla fina lopp!!

1 kommentar:

  1. Ser ju jättefint ut! Tänk vad bra det blir är ni kommer igång med träningen igen!

    SvaraRadera

Bloggarkiv