söndag 19 april 2015

6 månaderIgår blev Hanna 6 månader.

Visste ni att Hanna betyder Lycka?
De här 6 månaderna har varit fyllda av just det

Nu har hon upptäckt att man kan ligga och suga på fötterna. 

Vi lekte "Var är Hanna"? och då drar hon ner filten ifrån ansiktet på sig sjäv och flinar och när jag säger "Tittuut" så drar hon upp den igen. Vi upprepade detta ca 10 gånger. Ett av dom finaste ögonblicken i mitt liv. 

Hon älskar sempers Havre gröt, mild & naturell. Å säger "mmmm" och vill ha mer innan jag har hunnit fylla på skeden igen. Vi kör fortfarande bara små portioner för att smaka på.

Hon älskar att duscha. Hon sitter i sin stol och leker med dl mått och tränar "nu dyker vi" med Tobbe. Det är nästan alltid dom som duschar tillsammans. Längtar tills vi kan åka och bada hela familjen. Babysimmet är ju slut nu men det vore roligt om dom två kan fortsätta åka och bada tillsammans. 

Idag ska vi åka och hälsa på Snocke & Rebecka som har renoverat hela lägenheten som dom har köpt. Tobbe har varit där och hjälpt till men jag har inte varit dit så det ska bli kul att se hur dom har fått det. Bilden i inlägget är från sist Hanna & Rebecka träffades :)

2 kommentarer:

 1. Hej Helena!
  Jag efterlyser en takvagga från Naturvaggan och kom efter några sökningar in på din blogg. Du har inte möjligtvis vaggan kvar och vill sälja den? Jag har BF i september så det är ett tag kvar. Vaggan är så himla fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Ja den är jättefin. Vi har vaggan kvar men tänker skaffa ett till barn inom nåt år och vill gärna ha den till nästa barn också. Så vi tänker inte sälja den förns efter det tyvärr. Jag hoppas du får tag i en av någon annan! Kram H

   Radera

Bloggarkiv