söndag 26 april 2015

Barnrythmik

I tisdags var vi ner på barnrythmik på konserthuset med några tjejer i babygruppen. Det var verkligen en hit. Hanna tyckte det var jätteroligt! Synd att det är så populärt. Dom öppnade nio och sju minuter över nio var alla biljetter slut. Å då börjar det inte förns kl. 10.00. De spelade på bongotrummor, plingade och sjöng och dansade en massa. Alla barn fick även låna ett musikrör att slå med i takt. Så dit måste vi försöka åka flera gånger.

På onsdagen gick jag och Louise en promenad ner till Maelona. Barnen lekte medans mammorna pratade och fikade. Jag tycker att det är roligt att dom har så mycket utbyte av varandra och upptäcker och utforskar varandra mer och mer fast dom är så liten. 

Å vi var ju föresten ner på BVC i måndags.
Så nu är våran lilla tjej 66cm lång och väger 7.030.
6 månader gammal.


Vi har ju börjat ge henne mera mat nu.
Så jag passade på att beställa hem ett matset, tandborstsmugg, en stor nappflaska & två pipmuggslock som passar till nappflaskan. Hon har ju en liten i samma märke så det är ju perfekt att man kan köpa såna här till. Allt är ifrån Rekolek och är helt giftfritt. Vi är inga såna föräldrar som kör allt ekologiskt och giftfritt, men just det som hon använder dagligen och som hon stoppar i munnen tänker vi försöka tänka lite extra på. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv