onsdag 29 april 2015

Bollnäs tur och retur

Igår tog jag och Hanna tåget upp till Bollnäs. Det var första gången hon åkte tåg och det var jättespännande att sitta och kolla på alla människor som åkte med. 
 
På station så blev vi upphämtade av Johanna & Liv. Sen åkte vi ut till Linda och Elvira i Rengsjö där vi blev bjuden på god mat som Linda hade fixat i ordning. Superlyxigt!

Elvira har blivit så stor sen vi träffades sist. Nu springer hon runt själv så hon kändes så himla stor helt plötsligt. Hanna tyckte E hade jätteroliga leksaker att leka med. Så dom satt och lekte lite tillsammans, problemet var bara att båda hela tiden vela ha samma leksak. Så dom tog leksaker av varandra. Men inga sura miner iaf :)  Liv tyckte det var bäst att ligga i mamma Johannas famn och mysa. Så himla söt är hon med allt sitt hår!

Innan vi åkte hem så stannade jag och Hanna till hos Berit. Roligt att hälsa på alla hundarna. Kände knappt igen goConnor som hade fixat sommarfrippa. Sen åkte vi ner på Kina där Berit var snäll och bjöd oss på god mat innan vi var tvungen att ta tåget hem igen. Så hur lyxigt var inte det att bli bjuden på mat hela dagen!! Fina vänner man har!

När vi kom fram till Gävle igen så kom Tobbe och hämtade oss på station. 
Borta bra men hemma bäst :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv