lördag 15 juni 2013

Agility SM

 Vårat lag 2011 "Catch us by Alteco"
Tommy Lee SM 2011


Hej soliga lördag!

Ställde klockan imorse och gick upp och kollade på agility sm på livestream på tvn. SJUKT BRA FILMAT! Komentatorer och filmat ur olika vinklar gjorde att det hela kändes väldigt proffsigt. Som att kolla på vilken sport som helst på tvn. Så dagens HISS till proffsigt arrangemang!! Det gjorde det hela mycket roligare att sitta hemma och kolla. Spännande och otroligt roligt att se alla fina lopp!

Jocke och Amiga leder efter det första individuella loppet. Missade tyvärr deras lopp eftersom vi var borta just då när small körde. Hoppas få se film från Malin sen :) Så nu håller vi alla tummar vi har att dom gör en nolla i nästa lopp med och tar hem det här!!! Det vore dom verkligen värda!! 

Jag och Tobbe åkte ner på klubben tidigare för att aktivera våra egna tre litegrann. Jag byggde upp en övning med det Mike hade svårt med när vi tränade bana med träningsgruppen. Belönade upp några gånger och sen satte han det klockrent när vi byggde ihop kombinationen. Gött! Ska bygga in den delen i olika kombinationer nu några gånger framöver. Tobbe körde samma övning med Lee. Sen körde vi nästan samma med Turbo. Plus att vi började träna gungan med Turbo. Jättebra första pass. Han har full fart och är inte det minsta rädd. Vi hissar såklart ner gungan så han tar den inte själv, men som sagt ett jättebra första pass. Hoppas det fortsätter lika bra.

Nu ska jag kika lite på Sm innan det är dags att åka och jobba.

Ha en fin lördag allihopa!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv