måndag 24 juni 2013

Good dog!

Bilden är tagen 2 juni 2012.
Dagen vi hämtade hem Turbo. Tänk, snart har han bott hos oss i ett år!!

Lillskrot var hos "farmor" hela helgen. Så han var i Åbyggeby och firade midsommar. Lillstackarn blev biten av en flat också. Så nu har han ett stort sår av en hörntand i sidan stackarn. Tuffing som han är så brydde han sig inte så mycket som tur var. Å det ser ut att läka fint. Så han har umgåtts med pudelbrudarna och tröttat ut dom hela helgen.

Idag åkte vi ner på klubben och tränade lite. Å Turbo gjorde *trumvirvel* gungan helt själv idag för första gången. Så duktig så! Sen provade vi även åtta pinnars slalom med bågar och det gick fint. Lee fick träna lite handling med bara verbala kommandon. Väldigt nyttigt och roligt att variera lite. Sen åkte vi och hämtade upp T som hade varit och tränat på gymmet. Vi åkte och köpte en varsin mjukglass och tog en promenad i Boloungen parken med hundarna. Friskis har kört igång med uteträningen där nu så nästa gång ska jag nog köra igång jag med. Gratis hela sommaren och det är ju så skönt att träna ute.

Så när vi kom hem och T åkte till jobbet så drog jag ut på en joggingtur. Bra musik i lurarna och benen kändes lätta idag. Körde intervaller mellan lyktstolparna i uppförsbacken & utfall & squats på raksträckan. Så kroppen kände sig lagom nöjd när jag kom hem. Nu ska hundarna ut på kvällskiss och sen blir det hopp i säng!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv