tisdag 5 maj 2015

Edsbyhelg

I fredags åkte vi upp till Edsbyn. Eller närmare bestämt Fullsborn och våran stuga. 
Alla hundarna blev överlyckliga, dom älskar att vara där!
 
Pappa har köpt en ny leksak så jag och Tobbe fick testa den. Vi tog en tur till Björatjärn och vände :)

Sjukt roligt! 
En sån här skulle man ha :) 

Pappa kunde ju såklart inte låta bli att tvätta, putsa, städa och göra lite finlir på våran bil. Han höll på hela lördagen och ända in på natten. För att sen fortsätta på söndagen. Så när vi åkte hem så var det som att åka i en ny bil. Han har lixom lite svårt att göra saker halvdant. Ska det göras så ska det göras ordentligt!Ingen var nog gladare än vi :)

Brorsan med familj var också upp på lördagen. Så kul att träffa Walter och Oscar. Det är verkligen full fart på smågrabbarna nu. Brorsan var snäll och knäppte 6månaders bilder på Hanna också. SÅÅÅ FIIINA!!! Vem behöver gå till en fotograf när ens lillebror knäpper så otroligt fina! Jag har tjuvkikat innan han redigerat bakgrunden och jag bara längtar tills det är klart. Sen blir det svåra att välja ut en som vi ska göra förstoring på :)

Syrrans Micke fyllde år på söndagen så då var vi dit på kalas innan vi åkte hem till Gävle igen.
Lyckades screenshota ett snapchat på dom sjukt goda smörgåstårtorna som dom hade gjort. Kul att träffa ungarna och farmor! Mormor och morfar var i Älgered så vi får hålla tummarna att dom är hemma nästa gång vi åker upp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv