fredag 5 augusti 2011

Kvällsträning i goda vänners lag

Ikväll har vi umgåtts med Annika och Takida.
Vi bestämde ju imorse att vi skulle ta ett agilitypass till kvällen också. Tyvärr såg det ut som att det skulle regna hela kvällen så vi trodde att vi skulle få avstyra det. Tur var så försvann solen och värmen ganska tidigt så vid 18 chansade vi och åkte upp. Vi byggde en halv hoppklassbana av David Powell som var på Dania Cup iår. Vi byggde bara halva för det såg ut som att regnet var på väg och sen var det andra hinder uppställt, så vi gjorde ett eget slut av dom istället ;) Vi fick iaf med dom roligaste bitarna av banan. Ända till hinder 13 typ. Träningen var riktigt lyckad. Alla tre hundarna gick skitbra! Å jag och Annika pressade varann att vara riktigt offensiv. Mycket handlar bara om att våga lita på hunden så man själv kan springa och placera sig. Allt blir så mycket enklare då.

Lee var en fröjd att köra ikväll och imorses svårigheter kändes som bortblåst. Riktigt kul! Det roliga var att även Mike klarade banan galant. Vi börjar hitta varann mer och mer. Starten i banan trodde jag inte att han skulle fixa eftersom jag lämnade honom väldigt långt i starten. Gissa om ja blev glad när han tar det klockrent utan några som helst frågetecken. Duktiga lilleman!! Kvällens träning var den roligaste på länge. Fasiken vilken rolig bana!!! Fler såna här skulle jag vilja se på tävlingarna här hemma :) Flytiga springbanor med fina linjer men som ändå har sina klurigheter som kan ställa till problem. Å vilka duktiga hundar vi hade ikväll!!! Takida gick också superbra,,,hon är en riktig pärla!!

Nu smattrar regnet utanför och vi ska äta varma mackor med röra. Sen har vi även chips, dipp och cola. Är det helg så är det ;) Vi får väl se till att springa bort det sen i veckan!

1 kommentar:

Bloggarkiv