fredag 22 juli 2011

Film

Ikväll var vi upp på klubben och gick en liten sväng. Sen hade vi lite banträning med Hanna & Baltazar. Duktiga dom klarade en hel bana :) Så nu tycker ja att Hanna ska vara med på söderhamns sommarcup...så Hanna skulle fundera på saken :)

Hanna var snäll och filmade när ja körde med Mike. Tyvärr så råkade ja radera filmen där han gick bäst. På den här rundan så får vi en rivning. Men hur som så är det roligt att se tycker ja. Även om vi inte är så samkörd så börjar vi ta oss runt banor nu. Det som är svårast är att gå från superhög fart som den här banan gav, till att gå in och ta en tajt sväng. Så det är väldigt svajigt än så länge, men det kommer nog.

Det som är bra iaf är att Mike anstränger sig lite mera för att klara av slalomingångarna nu. Tidigare så har han ju bromsat upp för dåligt så han har gasat förbi första och kommer in i andra porten. Så det är bra att träningen går framåt. Det är verkligen superkul att köra med honom. Å ännu roligare blir det nog när vi är mera samkörd och han har full kontroll på sin fart och kan anpassa den bättre efter banorna :)

Banan var svår att köra offensiv med en hund man inte är samkörd med. Så det ska vi bli bättre på. Jag ser ju nästan stillastående ut på många ställen. Tur Mike springar fort för två :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv