lördag 30 juli 2011

En dag i Gävle

Idag åkte jag och Mats till Gävle. Först åkte vi och hämtade upp Maria & Albin som följde med oss till Valbo för lite shoppping. Albin är verkligen hur söt som helst. Vill & tycker som morbror Mats heeeela tiden. Gounge!!! När vi åkte hem från Valbo så lämnade vi av dom hemma hos dom. Sen åkte jag och Mats in till stan och åt på en jättemysig pub. Vi satt inne, fast typ ute....bredvid oss var det stora glasdörrar som var öppen ut mot uteserveringen. Man fick verkligen riktig semesterkänsla! Så vi satt där och njöt bra nog!

Mats beställde deras egengjorda hamburgare. Den såg verkligen hur god ut som helst. Bilden gör den inte rättvis. Lollorosso sallad, bacon, ost, lök...mmm!!

Jag beställde Black&White. Suuupergod!!
Jag gillar när dom gör det där lilla extra. Tex. flingsalt på stripsen istf. vanligt salt. Personal var supertrevlig. Hade stenkoll. Å dom kom och frågade hur maten smakade efter bara ett par tuggor. Det är man inte bortskämd med i Bollan precis.. :)


Unnade mig att shoppa lös lite idag. Det blev två tröjor, en randig och en svart med rosa text. Ett linne/klänning. Tre trosor. Två t-shirtar & en ny klocka. Helnöjd! Kul med lite nytt. Hittade inga festkläder, men det får väl bli nästa gång. Haft en supermysig dag hur som helst. Skönt att komma bort lite & bara njuta av att vara ledig.

1 kommentar:

Bloggarkiv