onsdag 20 juli 2011

Sm-pinne är lika med GOFIKA!

Iaf om man tävlar agility i Bollnäs :)

Eric hade gjort jätteroliga fartiga banor med en och annan klurighet. Banorn var verkligen perfekta lagbanor. Sååå roliga att köra och fullt ös! Tommy Lee gick som den pärla han är idag. Vi hade flyt i alla tre lopp och även om ja sabbade ett genom att glömma ett hinder på banan (I know Berit..SHAME ON ME) så är ja jättenöjd. Visst vi kan göra saker bättre men jag tyckte ändå att jag vågade köra offensivt och lita på Lee. Å han i sin tur svarade fint och visade att det kan ja verkligen. Faaaan va agility är roligt!!!!! I första loppet så lyckades vi komma 2:a med laget och fick en SM-pinne!! Skitbra!! Trots att det var första loppet för Vicky & Axel i laget och att vi bara körde på tre hundar. Så ja vet inte om pinnen eller muffisarna som vi vann var bäst än... Ikväll blev det iaf Gofika a´la smurf. Hallon & vaniljmuffins med pistagenötter..mmm!!!! Who needs Marabou för att få lite mm i livet...

Hanna sa oxå att hon tyckte att ja körde på mycket mer nu än tidigare. Så det är ju bra om även ja gör framsteg på agilityplan ;)

När allt var klart, ihop packat och grejjat så var ja sist kvar. Gick en sväng med hundarna och passade på att köra banan nåt varv med Mike. Läre ju passa på när den ändå stod där. Å Mike tyckte att det inte var mer än rättvist eftersom han hade fått varit med men inte fått köra nå på hela kvällen.. :) OJ OJ OJ...jäklar i mig va han var gasad. Han gick som ett jehu! Jäklarimig va snabb han är. Det roligaste var att vi lyckades sätta en nolla en av gångerna. banträning är verkligen jättenyttigt. Det måste vi köra oftare för ja hinner inte alls med det som ja har tänkt med Mike. Jag måste ändra mycket i mitt tänk på hur långt ja hinner....eller springa fortare helt enkelt...! Roligt var det iaf!

TACK bästa laget Catch us by Alteco för en superrolig tävling & SM-pinnen!!!!
Hanna för att du alltid ställer upp på allt ja frågar om hela tiden. Bättre vän kan man inte ha!
Liza som bakade såna supergoda muffins som vi kunde vinna.
Resten av smurfgänget som tog pinnar, funkisade & ja...alla andra. Nu vet ja inte va ja skriver snart för ja e så trött... GONATT!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv