söndag 3 juli 2011

Vägen mot lycka

Vägen som leder till gröna kullar, öppna fält & frihet.
Hundarna älskar den här promenad sträckan. Jag med.

Idag är jag så himla glad. Glad för Annikas skull. Det känns nästan som att det är jag som har vunnit, men det är det inte. Takida har gått så grymt bra så länge. Å hon är så grym, men dom har lixom aldrig riktigt fått till det än i år. Men så idag. PANG! Dom sätter det. Visar sig från sin bästa sida och går in och vinner Agilityklassen. CERT! Å SM-pinne. Över 1 sekund snabbare än 2:an. Jag är så otroligt glad för mina favorit tjejer!!! Äntligen!!! Där satt den!

Mikes bästa syrra Sky har också visat att hon är och räkna med..va sägs om två pinnar ihelgen (å än är det inte färdigt..). Så nu har hon tre pinnar efter tre tävlingar...duktiga ni!!! Sofia & Ninja slog oxå till på en pinne igår. SUPER GRATTIS!!!! Nu sitter ja och inväntar nästa rapport...

Gissa om man blir sugen på att tävla själv när man hör hur bra det går för dom :)

Vi slog till på FEST istället.
Förfest hemma hos mig, parken, båttur, hem och sova. Vi hade en skitrolig kväll!!! Så rolig att ja glömde bort att knäppa kort fast kameran var med både hemma och ute på. Tack Alex & Vicky för en skitrolig kväll!!!!

Idag var man liiite mör. Sov halva dagen. Köpte pizza, åkte till Mats och kikade på senaste Harry Potter. Blev lite mera människa.. Nu laddar vi om hemma för att ta ett träningspass ikväll när det blivit lite svalare ute. Härligt med ledig helg!!

1 kommentar:

  1. Misstänker att jag vet vilken stig det är på kortet, gick den svängen mkt när vi oxå bodde på blomkransen. Men vissa tider på året gick jag INTE på den där stigen, då kallade jag den snigelstigen ;-)

    SvaraRadera

Bloggarkiv