måndag 25 juli 2011

Fynd!

Idag var jag in på den nya affären "Nött & Nytt" som öppnat i Milkos gamla lokaler. Lyckades fynda ett fint fruktfat och en the kanna i fattigmanssilver. Supernöjd!! Så då var ja ju tvungen att åka och köpa två tavelramar som ja sett på Björkmans så ja kunde fixa klart vid min byrå i vardagsrummet. När jag ändå var igång så köpte jag två lampor till sovrummet. Plus två små skyltar att hänga på lamporna med texten "drömmar". Känner mig jättenöjd med dagens köp! Fortsätter mina inköp mot ett drömhem i vitt ;) Nu ska jag bara hitta en tvbänk som jag vill ha och två hyllor som ska sitta ovanför soffan. Sen börjar vardagsrummet ta form.

Ikväll är det grillnatta och hela stan trängs nere på torget. Tänkte att jag skulle ner tidigare men ja bojkottar det. Orkar inte när ja flängt runt hela dagen. Fixar här hemma istället :)

Det dåliga idag är att jag har skitont i halsen :( Ja hoppas det går över för det gör förjävla ont!! Inte ens halstabletter hjälper.. En kväll i soffan med the är nog precis va ja behöver!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv