fredag 3 september 2010

Tiden som bara rusar..

Dagarna går i ett just nu. Jobb, agilitykurs, jobb, vallkurs, jobb, laga bilen, jobb igen..

Men igår var jag äntligen ledig en dag.
Tog sovmorgon och sov ända till halv elva. Jag var helt slut i kroppen så det var så skönt att få sova ut. Jag tog med mig Tyson på en cykeltur innan frukost/lunch. Andades in lite härlig höstluft. Efter lunch tog jag med mig dom andra två och åkte till prästnäset, och gick runt udden. Det är så himla mysigt att gå där. Så fridfullt på nå vis.
Det var första gången Lee fick gå löst och lite längre sen han blev skadad. Det gick jättebra, så jag hoppas och tror att det har läkt som det ska.
Vi satt längst ut på klipporna och bara njöt ett tag innan vi gick vidare.

Sen tog vi bilen upp på Jycke. Tränade lite med Mike. Säkra starter, och vissa bitar hade fallit ganska bra på plats sen sist. Sen körde vi någon raksträcka, där jag la till fram kommandot. Han förstod ganska snabbt va jag ville få ut och drog fint framåt på slutet. Första gången vi gjorde det så hoppade han första, kutade förbi resten och hoppade sista och tog leksaken. Måste jag tilllägga att han tyckte att han var asgrym själv? ;)
Vi avslutade med att träna några svängar. Grundsvängar, och peka&stick svängar. Sen pratar jag och säger hans namn hela tiden då han är i luften över hindret. Lee har ju en tendens till att riva ibland när jag säger hans namn då han hoppar. Jag vill inte göra samma misstag med Mike. Men det är så roligt att träna med honom. Är det såhär det ska vara lixom? Han känns så himla enkel. Å det bästa är att han är en naturligt tajt svängare ;) Tjohoo ;) me like!!

I onsdags var vi ju iväg på vallkurs också. Skriver lite kort om det för jag börjar snart jobba...
Vi fick träna att gå rakt på fåren och flytta dom. I vissa lägen vill han gärna slå runt, men jag tyckte han gick fint mestadels. Sen fick han även gå runt och komma upp bakom i balans. Vissa turer gjorde han skitfint. Å nån gång då jag är lite för långt ifrån fåren så tog han tillfället i akt att gå in och röja lite. Så då backade vi lite och gjorde om. Sen skärpte han sig. Nej nu hinner jag inte skriva nå mer...får ta det sen :)
Blev bjuden till Kestin att träna med dom också. Skitkul :)
Sen sa Carina att vi kanske kunde träna tillsammans hos henne ca 1 gång i veckan. Det vore ju verkligen kanon!

Nä nu väntar jobbet. Ciao!!!

2 kommentarer:

  1. Vi måste ha en middag snart igen! I veckan köper nog jag det lilla odjuret jag har här hemma:)..

    SvaraRadera
  2. Vilken otroligt fin bild på Mike!!

    SvaraRadera

Bloggarkiv