onsdag 22 juni 2011

Debuten avklarad!

Orkar inte skriva så mycket nu. Klockan är halv tolv och jag ska upp tidigt imorn och träna med Annika innan jag börjar jobba klockan tolv. Annika har filmat loppen så film kommer...

I korthet...
Jag är så jävla nöjd!!!! Han gjorde allt vi har tränat på precis lika bra som på träning. Det som gick fel är sånt vi inte har tränat/behöver träna mera på. Det som var lite nervöst var all publik, domare etc. Men det brydde han sig inte ett dugg om så det var skönt. MEN nåt vi måste träna supermycket på är att vara med och kolla när andra kör. Jäklar i mig va han gick igång på alla andra. Inge bra!!!

Lopp 1 fick vi 5 fel för att han hoppar av gungan innan den hinner slå ner. Annars hade vi snabbaste tiden av alla. Tre sekunder prick före vinnaren. Han kändes såååå fin i det loppet.

Lopp 2. Där klantar jag till mig i ett framförbyte och ropar inte på honom så han springer förbi hindret. Sen blev det lite mera strul. Mycket pga mig..klantigt. Passade på att träna kontaktfält i det loppet & han tog alla jättefint!!! Duktiga Mike!!!

Nu måste ja sova....Go natt!!!1 kommentar:

Bloggarkiv