söndag 12 juni 2011

Härnösands resan

"Ett skratt förlänger livet"
Jag är helt säker på att våran Härnösands resa förlängde livet med minst några år...

Gissa om vi skrattade när vi såg den här skylten? Den låg utanför våran favoritpizzeria i Matfors. Stället där vi hängde efter varje tävlingsdag.

Men vi tar det ifrån början...
Fredag efter jobbet så packade jag, Lee & Mike in oss i bilen. Hämtade upp Sofia & Ninja. Mellanlandade hos Annika och packade över oss i hennes bil. Satt som packade sillar tills vi kom till Alex i galven. Då packade vi över Sofia & Ninja & en massa packning. Sen gav vi oss av mot Myssjön & Annikas stuga.

Vi stannande i Delsbo och handlade lite inför helgen. När vi är på väg därfrån så funderar Sofia på att gå på toaletten. Men eftersom det bara är typ en timmes resa kvar så beslutar hon sig för att knipa tills vi kommer fram. Väl framme så skyndar sig Sofia in på toan. Annika som också har hunnit bli nödig skyndar sig in efter, men kommer snabbt ut igen..

Annika: Men Sofia var har du gjort av toapapperet????
Sofia: Äh, ja skaka bara! Säger Sofia och rycker lite på axlarna.

Vi skrattar så vi håller på och dööör och Annika så hon nästan kissar på sig.

Vid matdags såg det ut ungefär såhär...
Sky saknas på bilden. Men vilket gäng vi var i den lilla stugan. Fyra brudar och hela 8 stora hundar.


Lördag morgon - Första tävlingsdagen
Hundarna är ute och kissar innan vi ska åka, medans vi packar in allt vi ska ha med oss i bilen. Meya & Inka får stanna i hundgården och resten av gänget ropar vi på och en efter en hoppar in i bilen. Sist kommer Lee. Jag ser då att han har lite blod på tassen. Tror först att han har råkat bryta en klo men ser sen att det är ifrån ovansidan av tassen det kommer ifrån. Han har då lyckas skära upp ett jack i tassen. Tur i oturen att Sofia är utbildad djurvårdare och jobbar på Bagarmossens Djursjukhus. Hon tvättar, plåstrar om och gör en bedömning. Ingen tävling för oss under helgen. Koppelpromenader, bandage, tvättning av sår morgon & kväll. Typiskt! Gissa om jag var less??? Jaja det var bara att bita ihop och agera coatch och peppa dom andra istället.

Eftersom vi alltid är ute i sista minuten och inte hade räknat med en skadad hund så var vi nu lite försenade.. Annika som körde bilen var nervös att vi inte skulle hinna fram i tid. Sofia som satt i baksätet och skulle starta först av oss tog det hela med ro kan man säga.. ;)

Vi hann fram och Sofia hann starta sin klass. Vi satte upp tältet i närheten av resten av "Smurfgänget" som var där före oss.

Jocke, Annika, Carina & en glad Aaron.

Eftersm Lee blev skadad så fick laget starta på bara tre hundar. Sofia & Alex sitter och laddar på gräsmattan i våra nya, snygga lagtröjor som vi fått av våran braiga sponsor Alteco.

Lee var måttligt road av att få sitta med en bandagerad fot i buren och ta det lugnt hela dagarna när han visste att alla andra fick köra agility utanför.

"Nobody puts Baby in a corner"
Ninja fick låna en av våra fällar & Mike b&t täcke eftersom Sofia glömt allt det hemma.

Innan vi åkte tillbaka till stugan stannade vi till på favvopizzerian & åt dom godaste pizzor vi smakat. Helt makalöst goda!! Annika som vanligt inte vill vara med på bild & lagets solstråle Sofia.
På kvällen spelade vi monopol & drack vin i stugan. Kvällens läxa var att låt aldrig Alex köpa en hel gata. Oavsett vart den är. Vi blev ruinerade på att hela tiden betala skatt & avgifter ;)

Vi skålade för bästa laget & våra framtida framgångar ;)

Tack Brudar för en helt fantastisk Helg!!
Nu laddar vi för SM nästa helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv