måndag 28 mars 2011

Våren är på väg...

..och med den sätter ju ÄNTLIGEN agilitysäsongen igång igen!

Var upp på klubben häromdagen och oj, va snön har smält. Det tar väl nån vecka än men förhoppningsvis så är det bart i slutet på april. Förra året hade vi våran första lagträning i slutet på april. Man kan ju hoppas att det blir lika i år. Om inte före ;)

Sofia kommer iaf hem nu om två helger så då ska vi köra två dagars träningar med laget. Jag längtar verkligen tills vi kan flytta ut nu. Så man kan köra på ordentligt. Nu börjar det bli bart på vägarna också så snart kan vi sätta igång med cykelträningen igen. Bra att få upp lite kondis efter vintern :) Hundarna har ju fått köra mycket intervallträning i djup snö i vinter, men då tränar ju inte ja så mycket. Det är verkligen på tiden att göra nåt åt det nu.

Har suttit och kikat på en massa gamla filmer ifrån 2010. Vilken skillnad på loppen i början på säsongen mot för slutet... Det känns som att vi hittade varann och körde ihop oss bra på slutet. Gillar dom två sista loppen från smedjebacken på filmen Annika klippte ihop.


I år känns det som att jag har mer koll på hur jag får fram det bästa ur Lee. En mer klar träningsplan och det känns skönt. Jag ser verkligen fram emot 2011 års agilitysäsong!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv