torsdag 5 april 2012

Dagarna rinner iväg..

Tompa med Hanna & gänget i Växbo.

En vecka sen sist.
Dagarna bara försvinner, man hinner nästan inte med själv. Lee tillbringade ju hela förra helgen med Hanna i Växbo. Han levde livet på landet medans lilleman och jag tog tåget till Tobbe. Mike tyckte det var superspännande att åka tåg. Han är verkligen hur enkel som helst att ta med sig överallt när han är själv. Han är så nyfiken och possitiv till allt.

Mike var en riktigt duktig tågåkare :)

På fredagen var vi bara hemma och hade mysfredag. Tog en lång skön sovmorgon på lördan. Sen åkte vi ut till Sandviken och fikade hos Tobbes pappa & Eva. Mike fick också följa med. Gick en sväng med honom innan vi åkte hem igen. Då ringde Tobbes mamma och vi hängde med dom ner och käkade på Buddys. Sen var det bara hem och svira om innan vi drog vidare till Danne på fest. Kvällen slutade på Två oliver (tror ja det hette..) där några som T kände spelade.

Våren har kommit till Gävle och gör oss sällskap på promenaderna allt oftare.

På söndagen åkte vi hem till Bollan och hämtade Lee. Tobbe tog hundarna och åkte till Gävle igen på måndag morgon eftersom han hade jour på jobbet och lära vara där nere ifall han blev inringd. Så jag tog tåget ner efter att jag slutat jobba.

Jennifer Lawrence som Katniss Everdeen i The Hunger Games.

På måndagskvällen gick vi på bio och såg filmen "The hunger Games".
Jag tyckte filmen var skitbra. Kan verkligen rekomendera den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Bloggarkiv