söndag 1 maj 2011

Ska tametusan filma oftare!!

Fy 17 va bra det är!!!

Man ser ALLT! Jag är alldeles för sen i blindbytet...hela tiden...om jag rör mig åt höger efter blindbytet tidigare får jag en MYCKET finare sväng. Allt blir så tydligt när man kör Mike. På han syns alla mina misstag. Som sagt - vi ska filma oftare!!! Så vi kan bli bättre ;)

4 kommentarer:

  1. Visst är det kanonbra med att filma!!! Det är därför jag gör det så ofta numera!!! Vet inte om du är för snäll emot honom efter blindbytet pga av orutin (hans) men nog kan du använda bakåthanden tidigare för att få bättre väg i threadlen? Måste berömma för den tjusiga ut-svängen! Själv måste jag vara betydligt närmre när jag säger det kommandot! ;)

    SvaraRadera
  2. Jaaa jag vet. Blir så irriterad på mig själv att jag inte är mer offensiv!!!! Han sprang förbi nån gång där och då mesar jag direkt. Men det är som Jenny sa när jag var där "Det är bättre att det går fort och blir fel, än att det går långsamt och blir fel". Ska fram med klickern på det där och skärpa till mig! Drar ju för 17 armen neråt oxå...den ska ju bakåt!! ;) TACK för ärlig kritik...det behöver jag :)

    SvaraRadera
  3. varför springer jag i sidledes för??????????????

    SvaraRadera
  4. Jag finns alltid tillhands om du behöver en kamera kvinna!

    SvaraRadera

Bloggarkiv